Miksi lapset voivat hyötyä vihanhallinnan laskentataulukoista

Vihaongelmien kanssa lasten käsittely voi olla haastavaa ja vaatii ajattelua ja mielikuvitusta. Yleensä lapsen mieli ei ole tarpeeksi kehittynyt käsittelemään voimakkaita vihan tunteita. He käsittelevät näitä tunteita lapsellisella tavalla, johon yleensä kuuluu näytteleminen tai kiukutus. Tietämättömät yksityiskohdista, jotka aiheuttavat tämän käyttäytymisen, lapset eivät ole valmiita selittämään tai jakamaan tunteitaan. Ohjelmien ja resurssien löytäminen tehokkaaseen vihanhallintaan lapsilla edellyttää todennäköisesti hyvin harkittua suunnittelua ja ohjelmia.

Lasten vihanhallintaohjelmaa kehittävän henkilön on mietittävä toimintaa ja harjoituksia, jotka saattavat kiinnostaa lapsia. Lapsen asettaminen tukiryhmään tai tapaamisen järjestäminen psykiatrin kanssa ei todennäköisesti tuota positiivisia tuloksia. Koska lapsi ei ymmärrä vihansa tunteita, on vaikea jakaa tai puhua siitä muiden kanssa. Lapset hyötyvät vihanhallintataulukoista ja aktiviteeteista, jotka on suunniteltu erityisesti heidän ongelmiinsa.

Lapset tuntevat laskentataulukot, värityssivut ja palapelit. Tällaisia ​​aktiviteetteja käytetään päivittäin kouluympäristössä. Vihanhallintatuntien sisällyttäminen näihin toimintoihin voi olla järkevää. Vihanhallintataulukot voidaan naamioida hauskoiksi ja mielenkiintoisiksi. Nämä vihanhallintataulukot voivat opettaa tekniikoita ja strategioita vihan hallitsemiseksi tavalla, jonka lapset ymmärtävät ja reagoivat siihen. Tuttujen tilanteiden käyttäminen värityssivuilla tai niihin liittyviä sanoja pulmissa voi auttaa lasta käsittelemään vihaongelmia mutkistamatta tilannetta.

Lapset rakastavat leikkiä ja pitää hauskaa. Vihanhallintataulukoiden käytön lisäksi voi olla hyödyllistä sisällyttää pelejä lasten vihanhallintaohjelmaan. Monet lasten vihaan liittyvät kysymykset johtuvat mustasukkaisuudesta ja kilpailusta. Pelien pelaaminen, jotka opettavat lapsille terveen vuorovaikutuksen muiden lasten kanssa, sekä reilu peli voivat vaikuttaa heidän käyttäytymiseensä. Opettaa lapsille, että on ok pelata pelejä eikä aina voittaa, hyödyttää lapsen käyttäytymisen kehittymistä. Roolipelejä sisältävien toimintojen suunnittelu voi auttaa lapsia ymmärtämään, etteivät he voi aina olla huomion keskipisteenä. Vihanhallintaa voidaan opettaa lapsille kaikenlaisilla tavoilla, jotka ovat sekä tuottavia että nautittavia.

Kun lapsilla on vihan ja turhautumisen merkkejä, vihanhallintataulukoita voidaan käyttää paljastamaan taustalla oleva ongelma. Luettelo erilaisista vihan mahdollisuuksista ja heidän lukemisensa nähdäkseen, mitkä lausunnot koskevat heitä, voi olla hyödyllistä vihaongelmissa olevien lasten hoidossa. Voidaan käyttää yksinkertaisia ​​lauseita, joissa käytetään jokapäiväisiä ongelmia, joita lapsi voi kohdata näissä vihanhallintataulukoissa. Lapset eivät ehkä edes ymmärrä näiden laskentataulukoiden syytä, mutta voivat antaa asiaankuuluvia tietoja, jotka voivat auttaa ratkaisemaan heidän ongelmansa. Voidakseen luoda vihaa hallitsevan laskentataulukon, joka hyödyttää lapsia, yksilön on ymmärrettävä, miten lapsen mieli toimii, ja mikä kiinnostaa heitä, ja kehittää tämä tieto kehittääkseen tehokkaan vihanhallintaohjelman lapsille.

Leave a Comment

error: Content is protected !!